Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ουάιτ και Λαρεντζάκης έστειλαν μήνυμα για το αιώνιο ντέρμπι στο μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ουάιτ και Λαρεντζάκης έστειλαν μήνυμα για το αιώνιο ντέρμπι στο μπάσκετ

Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός συγκρούονται τη Δευτέρα (11/4) στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Basket League, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Οκάρο Γουάιτ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανανέωσαν το blog τους στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκαν στο αιώνιο ντέρμπι.

Αναλυτικά το blog του Οκάρο Γουάιτ στον ΕΣΑΚΕ:

«Η σεζόν στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε με όμορφο τρόπο καθώς κερδίσαμε εκτός έδρας μια πολύ ποιοτική ομάδα. Κάναμε ένα καλό φινάλε. Η αλήθεια είναι πως η χρονιά στην Ευρώπη δεν πήγε όπως θα θέλαμε, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε απολογισμό.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας τον μεγάλο στόχο του ελληνικού πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί ως το τέλος της κανονικής περιόδου.

Τη Δευτέρα (11/4) θα κριθούν πολλά σχετικά με την πρωτιά καθώς υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό. Θα παλέψουμε πολύ σκληρά για τη νίκη. Επιβάλλεται ο υψηλότερος βαθμός συγκέντρωσης από την αρχή έως το τέλος.

Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι ώστε να βιώσω την υποστήριξη των φιλάθλων μας, όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Περιμένω να ζήσω αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε».

Αναλυτικά το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον ΕΣΑΚΕ:

«Σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσουμε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, σε μια αναμέτρηση πολύ σημαντική για πολλούς λόγους.

Πρώτα από όλα, όλοι ξέρουν τι σημαίνουν αυτοί οι αγώνες για τις δύο ομάδες και το γόητρό τους. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω εγώ…

Από κει και πέρα, όμως είναι ένα παιχνίδι που σε σημαντικό, αν όχι σε απόλυτο, βαθμό, θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League. Το αβαντάζ σε καμία περίπτωση δεν σου δίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, σου προσφέρει, όμως, την ευκαιρία να παίξεις τρία παιχνίδια μέσα στο σπίτι σου, έχοντας την βοήθεια των φιλάθλων σου. Και ειδικά φέτος η βοήθεια των φιλάθλων μας έχει αποδειχθεί υπερ πολύτιμη!

Συνολικά αυτή θα είναι η πέμπτη φετινή μας συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, σε Πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα και Κύπελλο, όμως, όπως όλοι μπορούν να αντιληφθούν το τι έχει προηγηθεί σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία.

Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι, μια νέα… ιστορία και θα πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας.

Είναι δεδομένο πως νιώθουμε καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά, όμως, θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στο παρκέ. Είναι επίσης δεδομένο πως θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις