Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σοκαριστική φωτογραφία με ματωμένο κάθισμα και πληροφορίες για τραυματίες

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σοκαριστική φωτογραφία με ματωμένο κάθισμα και πληροφορίες για τραυματίες
Intime.gr

Ο… χαμός που έγινε περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη του ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, για τα ημιτελικά του Challenge Cup στο βόλεϊ, αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία.

Το ευρωπαϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Challenge Cup θα γίνει τελικά χωρίς οπαδούς των γηπεδούχων στις εξέδρες του κλειστού του Αγίου Θωμά.

Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά, κατά την είσοδο των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων αλλά ένα απ΄ αυτά έπεσε στην είσοδο του κλειστού του Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης και η αστυνομία ζήτησαν την πλήρη εκκένωση του γηπέδου και κατά συνέπεια ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, όταν οι συνθήκες εντός του κλειστού χώρου το επιτρέψουν.

Η “άγρια” κατάσταση που επικράτησε κατά τα επεισόδια, “περιγράφεται” με ιδανικό τρόπο από μια φωτογραφία του πρακτορείου Intime. Σε αυτήν φαίνεται ένα ματωμένο κάθισμα που βρέθηκε έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν τραυματίες οπαδοί, οι οποίοι οδηγούνται στο νοσοκομείο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις