Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το μεγάλο τρίποντο του Τολιόπουλου και ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του

Ο Έλληνας γκαρντ ήρθε από τον πάγκο και "ξελάσπωσε" τον Παναθηναϊκό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Βασίλης Τολιόπουλος βγήκε μπροστά στην παράταση και έκρινε τον τέταρτο τελικό της GBL, χαρίζοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε μετά από δυο παρατάσεις, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού με 93-86 και έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών. Μεγάλος πρωταγωνιστής του τριφυλλιού στον τέταρτο τελικό ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Έλληνας γκαρντ πήρε κρίσιμες προσπάθειες, “άρπαξε” την ευκαιρία μετά την αποβολή του Κέντρικ Ναν και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δεν τον έχει στηρίξει ιδιαίτερα μέσα στη σεζόν.

Με το σκορ στο 88-83, ο Βασίλης Τολιόπουλος πήρε την μπάλα στα χέρια του και 1:30 πριν τη λήξη πέτυχε ένα μακρινό σουτ, βάζοντας «φωτιά» στο Telekom Center.

Ο Έλληνας γκαρντ πανηγύρισε το μεγάλο σουτ, γυρνώντας στην κερκίδα, δείχνοντας πως… εδώ είναι η έδρα μας, ενώ στη συνέχεια έδειξε τον εαυτό του, δηλώνοντας “παρών”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα