Δευτέρα, 3 Ιουν.
29oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χυδαίες εκφράσεις μεταξύ Τζόρτζεβιτς, Καλάθη και Τόμιτς!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ένταση στα… σερβικά! Πολύ βαριές εκφράσεις φαίνεται πως ακούστηκαν στη φυσούνα του ΟΑΚΑ -μετά το τέλος του ντέρμπι- ανάμεσα στον προπονητή του Παναθηναϊκού και το μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού – Τι καταγγέλλουν οι “ερυθρόλευκοι”  για την εμπλοκή του Καλάθη…

Το συμβάν ξεκίνησε κατά την απόσυρση των δύο ομάδων από το παρκέ, την ώρα που ο Τόμιτς πήγε προς την μεριά των διαιτητών για να τους κάνει κάποια παράπονα. Συγκεκριμένα, οι δυο άνδρες είχαν μία πολύ έντονη λεκτική αντιπαράθεση στη φυσούνα, η οποία συνοδεύτηκε από αρκετά “γαλλικά”! Την “φωτιά” έσβησαν οι ψυχραιμότεροι…

Εν συνεχεία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου και έδωσε την παρακάτω εξήγηση: “Στο τέλος του αγώνα ο άμεσος συνεργάτης μου, ο κύριος Τόμιτς, δέχθηκε χυδαία φραστική επίθεση από τον αντίπαλο προπονητή. Δεν μπορώ να κάτσω στο ίδιο τραπέζι μαζί του”. Εν συνεχεία αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

“Εγώ πήγα και διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές για κάποιες φάσεις και κάποιοι από τον Παναθηναϊκό με εξύβρισαν στα σέρβικα με λέξεις που ξέρετε (σ.σ οι δημοσιογράφοι) τι σημαίνουν. Να μην πω τι είπαν. Απαράδεκτοι Καλάθης και Τζόρτζεβιτς”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόμιτς, μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι “ερυθρόλευκοι” ο Ελληνας γκαρντ εξύβρισε τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Σέρβικα (!) τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σύμφωνα -πάντα- με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, του είπε:«Είσαι μ…ί και που…α! Εννιά χρόνια είσαι βοηθός και δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου»! Κάπου εκεί επενέβη ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος απομάκρυνε το συμπαίκτη του.

Απ’ την μεριά του, όταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου σχετικά με την φραστική επίθεση στον Μίλαν Τόμιτς, τόνισε πως “αυτό που έγινε στο παρκέ, μένει στο παρκέ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε