Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ώρα αποχώρησης; Καθοριστική ημέρα για Αλαφούζο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Κρίσιμη ημέρα αναμένεται να είναι η σημερινή (18/05) στον Παναθηναϊκό. Το Δ.Σ. της “πράσινης” ΠΑΕ ίσως και να “βγάλει” την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ομάδα.

Πιθανότερη από ποτέ εμφανίζεται -αυτή τη στιγμή- να είναι η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Λίγο μετά από την οριστική διακοπή του αγώνα του “τριφυλλιού” με τον ΠΑΟΚ και δια στόματος Χρήστου Παναγόπουλου, έγινε γνωστό πως ο κ. Αλαφούζος σκέφτεται έντονα την αποχώρησή του από το “τριφύλλι” και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο “Mr ΣΚΑΪ” εμφανίζεται αηδιασμένος με την κατάσταση και την ανομία που επικρατεί στο χώρο και.. έριξε στο τραπέζι την αποχώρηση του από την ΠΑΕ, κάτι που θα συζητηθεί στο σημερινό Δ.Σ. (άγνωστη ακόμα η ώρα όπως και το αν θα δώσει ο ίδιος το “παρών”, αφού το μεσημέρι υπάρχει η κηδεία του Αριστείδη Αλαφούζου).

Στην περίπτωση πάντως που η αποχώρηση του από το “τριφύλλι” πραγματοποιηθεί, τότε ο κ. Αλαφούζος δεν πρόκειται να αφήσει στον… αέρα τον Παναθηναϊκό, αφού θα ψάξει πρώτα να βρει τη διάδοχη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε