Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Οστράβα 3-0: Με ανατροπή στους «16» του Challenge Cup το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός – Οστράβα 3-0: Με ανατροπή στους «16» του Challenge Cup το «τριφύλλι»
ΦΩΤΟ intime

Μεγάλη νίκη-πρόκριση στους «16» του Challenge Cup γυναικών πήρε ο Παναθηναϊκός που νίκησε 3-0 την Οστράβα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Στους «16» του Challenge Cup γυναικών προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, θριαμβεύοντας επί της Οστράβα με 3-0 σετ στη ρεβάνς που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά κι ανατρέποντας το 3-2 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία.

Η ομάδα του Αποστόλη Οικονόμου είχε εντυπωσιακή παρουσία στο μπλοκ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Οστράβα, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Οστάνδη-Γκενκ (η ομάδα απ’ το Βέλγιο είχε επικρατήσει με 3-0 σετ στο πρώτο ματς).

Η Οστράβα μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ, παίρνοντας προβάδισμα με 4-0, το οποίο έφτασαν έως το 7-2, όμως στη συνέχεια ξεκίνησε η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, χάρις τα σερβίς της Κωνσταντίνου που έφεραν το σετ στην ισορροπία (7-7). Η άμυνα και το μπλοκ των αθλητριών του Αποστόλη Οικονόμου τους έδωσε το προβάδισμα με την Γκρόθες να παίρνει το βάρος των επιθέσεων στο τέλος, οδηγώντας το «τριφύλλι» στο 25-18.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες βάδιζαν… χέρι-χέρι μέχρι το «ξέσπασμα» του Παναθηναϊκού που πήρε σταθερή διαφορά 4-5 πόντων, φτάνοντας στο 25-21 με επίθεση της Στεπανένκο.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός βρήκε ξανά ρυθμό στην επίθεση με την Κωνσταντίνου και την Κρος πήρε ξανά «κεφάλι» με 5 πόντους κι έφτασε στη νίκη χάρις στον άσο της Χατζηευστρατιάδου στο 24-17, που «σφράγισε» την «πράσινη» νίκη με 3-0 σετ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις