Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Όχι” Σίνγκλετον στη “χρυσή” πρόταση του “τριφυλλιού”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε “χρυσή” πρόταση στον Κρις Σίνγκλετον, προκειμένου να “δέσει” τον Αμερικανό φόργουορντ μέχρι το 2020 στο ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” πρότειναν νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 27χρονο άσο με συνολικές απολαβές 3,3 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Σίνγκλετον είπε “όχι” στην εξαιρετική πρόταση του “τριφυλλιού”.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι προβληματισμένος με τα capital controls που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, καθώς δεσμεύεται οικονομικά, ενώ δεν επιθυμεί να “δεθεί” με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2020, καθώς θέλει να είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, προκειμένου να διαπραγματευτεί άνετα με αρκετές ομάδες που είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν πολλά χρήματα.

Το “όχι” του Σίνγκλετον δε σημαίνει και ταυτόχρονη αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος άσος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, με τους “πράσινους” να επιθυμούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Εάν ο Αμερικανός φόργουορντ, όμως, βρει ομάδα στο ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου, τόττε μπορεί να “σπάσει” το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους “πράσινους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε