Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πανηγυρισμοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την κατάκτηση του κυπέλλου

Παναθηναϊκός: Πανηγυρισμοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την κατάκτηση του κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός έγινε κυπελλούχος Ελλάδας και οι οπαδοί του πανηγυρίζουν. Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, οπαδοί του τριφυλλιού βγήκαν για να γιορτάσουν…

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χαμογελούν και πανηγυρίζουν. Μετά την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ στο Βερολίνο, ήρθε η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, για την ομάδα του Χρήστου Κόντη. Επίκεντρο των πανηγυρισμών στην Αθήνα, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, με οπαδούς του τριφυλλιού να αρχίζουν να μαζεύονται αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το 20ο Κύπελλο της ιστορίας τους επικρατώντας 1-0 του Άρη χάρη σε… buzzer beater του Γιώργου Βαγιαννίδη στο 90’+7′ δίνοντας το έναυσμα στους φίλους της ομάδας να κατέβουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να πανηγυρίσουν για το τρόπαιο που κλείνει ιδανικά τη χρονιά.

Θυμίζουμε ότι και το βράδυ της Παρασκευής (24/6) οι οπαδοί του «τριφυλλιού» βγήκαν και πάλι στους δρόμους, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στον τελικό της Euroleague και πλέον εύχονται το καλό να… τριτώσει και να επαναλάβουν το ίδιο «έργο» την Κυριακή (26/5), αν και εφόσον η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατακτήσει το έβδομο ευρωπαϊκό της ιστορίας της!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις