Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0: Double για τους πράσινους, κατέκτησαν και το League Cup στο βόλεϊ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0: Double για τους πράσινους, κατέκτησαν και το League Cup στο βόλεϊ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με ονειρικό τρόπο τη φετινή χρονιά στο βόλεϊ. Η ομάδα του Ανδρεόπουλου επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε το League Cup, κάνοντας του double, αφού λίγες μέρες νωρίτερα είχε πανηγυρίσει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με όπλο τον κόσμο του (σ.σ. 6.000 πράσινοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ), ο Παναθηναϊκός κατάφερε να “λυγίσει” τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να παλεύει και τα τρία σετ, αλλά να τα χάνει στις λεπτομέρειες.

Το καθοριστικότερο σημείο του παιχνιδιού ήταν το φινάλε του δεύτερου σετ, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο σετ πόιντ, αλλά να μην καταφέρνει να το κατακτήσει. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε άμυνα κι επίθεση.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είναι αυτές που κατέκτησαν τα φετινά τρία τρόπαια στο βόλεϊ. Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα και το League Cup, ενώ ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο.

Τα σετ: 25-19, 27-25, 25-23.

Πριν την έναρξη του αγώνα, έγινε κι η απομομή για το πρωτάθλημα που πήρε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ.

Οι πράσινες πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ρέντη και σήμερα (13/5) σήκωσαν την κούπα μαζί με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ονειρική βραδιά για τους πράσινους, οι οποίοι σήκωσαν δύο τρόπαια μέσα σε λίγες ώρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις