Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η τουρκική περιγραφή που έγινε viral μετά την «πράσινη» πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η τουρκική περιγραφή που έγινε viral μετά την «πράσινη» πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Φατίχ Τερίμ να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στην Ελλάδα, γεγονός που φαίνεται ότι έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και στην Τουρκία.

Οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού μεταδίδονται ζωντανά στην Τουρκία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Τερίμ και η περιγραφή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έγινε viral, για την ένταση με την οποία πανηγυρίστηκε το γκολ του Παναθηναϊκού και η νίκη στα πέναλτι.

Ο Τούρκος σπορτσκάστερ “τρελάθηκε” στο γκολ του Λημνιού, ενώ ανέβασε τον τόνο της φωνής του αισθητά και στις αποκρούσεις του Ντραγκόφσκι, στα πέναλτι που έκριναν την αναμέτρηση υπέρ των “πρασίνων”.

@ssportplustr Mucizevi son saniye golü, gidip gelen penaltı atışları ve ayağı kayan Samatta… 🎢 Fatih Terimli Panathinaikos’un Yunanistan Kupası’nda finale çıktığı karşılaşmanın finali nefes kesti. 🏆 Yunanistan Kupası finali sadece S Sport Plus’ta! #fatihterim #panathinaikos #sporgünlükleri #ssportplustr ♬ orijinal ses – ssportplustr

Ακόμη μεγαλύτερη προβολή αναμένεται να έχει στην Τουρκία, ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις