Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Intime.gr

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται για τρίτη φορά μέσα σε μιάμιση εβδομάδα (19:30, Newsit.gr, Cosmote Sport1), στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας, με το οποίο ο “δικέφαλος του Βορρά” απέκτησε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ολοκληρώνουν αυτό το απανωτό “πακέτο” αναμετρήσεών τους, με την αποψινή αναμέτρηση στο “Απ. Νικολαΐδης” να βγάζει το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το «τριφύλλι»… παραπατάει από την επανέναρξη των υποχρεώσεων έπειτα από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να χαθεί διαφορά οκτώ βαθμών στο πρωτάθλημα, ενώ και στο Κύπελλο η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της ήττας με 2-0 στην Τούμπα.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πάρει για τα καλά το «πάνω χέρι» έναντι των «πράσινων», μετά και το επιβλητικό 3-0 στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή (22/1). Βάσει των συνθηκών, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την.. πλάτη στον τοίχο, αλλά προ προσπαθήσει για την ανατροπή και την πρόκριση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό ακούν στα ονόματα του τραυματία Μάγκνουσον και του τιμωρημένου Σένκεφελντ. Αντιθέτως, ο Κλεϊνχέισλερ τέθηκε για πρώτη φορά στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, οι Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Λύρατζης, Κουαλιάτα και Μουργκ είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται, όπως και ο ανέτοιμος Κούρτιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Πούχατς, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ, Μπερνάρ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ολιβέιρα.

Διαιτητής: Βιλγιάνεν (Φινλανδία).

Βοηθοί: Λάμπου (Φινλανδία), Βιρεαβουόρι (Φινλανδία).

Τέταρτος διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας).

VAR: Μπαρ (Ισραήλ).

AVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας).

Λίγη ώρα νωρίτερα, στο «Αθανάσιος Διάκος» (17:30 COSMOTE SPORT 2 HD), η Λαμία καλείται να διαχειριστεί και το 2-1 με το οποίο επιβλήθηκε του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πρώτο ματς, αλλά και τη διαφορά των δυο κατηγοριών που τη χωρίζει από την αντίπαλό της και να πάρει την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας (ο αντίπαλος της θα προκύψει από το ματς της Λεωφόρου).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις