Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με εντάσεις η πειθαρχική δίωξη του “τριφυλλιού”

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με εντάσεις η πειθαρχική δίωξη του “τριφυλλιού”

Εκδικάστηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η υπόθεση του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το ματς διεκόπη και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς. Η εκδίκαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, ενώ η απόφαση για την τύχη της συνάντησης θα ανακοινωθεί από την Πέμπτη 25 Μαΐου κι ύστερα.
 
Τους «πράσινους» εκπροσώπησαν ο δικηγόρος Γιάννης Κάρμης, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων Σπύρος Βλάχος και ο διευθυντής επικοινωνίας Σταμάτης Γαρρής, ενώ τον «Δικέφαλο» οι νομικοί του Λάμπρος Μπίρδας, Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο σύμβουλος διαιτησίας, Μάλαμας Τεβεκέλης. Στην αρχική τοποθέτησή του ο κ. Κάρμης ανέφερε ότι η διακοπή του αγώνα προκλήθηκε από τη σύρραξη των παικτών στο 53ο λεπτό και πως το κουτί μπύρας που χτύπησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ ήταν άδειο και κατά συνέπεια μη ικανό να προκαλέσει σωματική βλάβη και κατ΄ επέκταση να γίνει αιτία διακοπής της συνάντησης.
 
«Δεν έγινε διακοπή του αγώνα για τον τραυματισμό, αλλά τον διέκοψε ο διαιτητής αρκετό χρόνο μετά και αφού προηγήθηκε δήλωση του Κωνσταντινίδη που ενημέρωσε ότι ο Ίβιτς έχει ζάλη και αιμορραγία και πήγε στο νοσοκομείο», δήλωσε ο κ. Κάρμης. Από την πλευρά του, ο κ. Μπίρδας υπογράμμισε ότι κακώς ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση κατά του κύρους του φύλλου του αγώνα, με την υπεράσπιση του Παναθηναϊκού να αντιτείνει ότι ο σύλλογος αρνείται ότι ευθύνεται για τη διακοπή. «Ο διαιτητής ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε. Δεν έχουμε υπαιτιότητα εμείς. Ο ΠΑΟΚ φταίει γιατί αρνήθηκε να συνεχιστεί το ματς. Εφόσον κρίνετε ότι κανείς δε φταίει ας συνεχιστεί το ματς από εκεί που άρχισε», τόνισε ο κ. Κάρμης.
 
Στη συμπληρωματική αγόρευσή του ο κ. Μαυρομάτης ανέφερε ότι «δεν έπρεπε να γίνει αυτή η κουβέντα με βάση όλα αυτά που προηγήθηκαν. Ο Παναθηναϊκός είναι σε δυσχερή θέση. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί. Το αντικείμενο αυτό μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη, είχαμε τραυματισμό και δεν υπάρχει… τραυματιόμετρο. Έχουμε τραυματισμό, αυτό που είναι ξεκάθαρο και θα το δείτε και από το video που προσκομίζουμε είναι ότι ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι γιατί ενημερώθηκε για τον τραυματισμό».
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε