Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με Μαουρίτσιο η αποστολή, διεκδικεί θέση και στην ενδεκάδα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με Μαουρίτσιο η αποστολή, διεκδικεί θέση και στην ενδεκάδα
ΦΩΤΟ intime

Ο Ζοσέ Μαουρίτσιο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη 2η αγωνιστική των play off της Sueprelague και πλέον διεκδικεί θέση και στην ενδεκάδα του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες από τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος και σκεφτόταν τον Γιάννη Μπουζούκη για βασικό στο ντέρμπι. Η θέση είναι όμως πλέον “ανοιχτή” και ο Ρουμάνος τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στα play off με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (4/4, 15:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησαν οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και ατομικό ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις