Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο προβληματισμένος Γιοβάνοβιτς και ο συγκρατημένος Λουτσέσκου

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο προβληματισμένος Γιοβάνοβιτς και ο συγκρατημένος Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ικανοποιημένος από τη σπουδαία νίκη (0-3) αλλά και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του αγώνα Κυπέλλου την Πέμπτη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν συγκρατημένος μετά το σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι ήταν δύσκολη η νίκη και περιμένει έναν πόλεμο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV:

Για το ματς: “Τίποτα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Κερδίσαμε 3-0, αλλά μοχθήσαμε πολύ, υποφέραμε πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Πήραμε αυτοπεποίθηση από το πρώτο γκολ και μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είχαν φάσεις με το δικό τους παιχνίδι. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είμαι σε κανονική διάθεση. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για την Πέμπτη. Περιμένουμε έναν πόλεμο την Πέμπτη”.

Για το αν άλλαξε κάτι στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ: “Τι θες να σου πω; Ξεκινήσαμε με το να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα, με παίκτες που δεν είχαν εμπειρία, οπότε είμαστε σε διαδικασία να ξαναφτιάξουμε την ομάδα. Χρειαζόμασταν χρόνο. Δεν άλλαξε κάτι για εμάς. Προχωράμε. Οι άλλοι πρέπει να δουν τι κάνουν. Καινούργια γήπεδα, 25 χρόνια χωρίς το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα. Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, συνεχίζουμε το πλάνο μας”.

Προβληματισμένος ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του αντιπάλου και την κάκιστη εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς στην COSMOTE TV:

“Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι το δικό μας. Αρκετά προβληματικό και ανασταλτικά και με την μπάλα. Μπορούσαμε να το διορθώσουμε και να παίξουμε καλύτερα. Είχαμε αδράνεια στην άμυνα, κάτι που δεν μας συνηθίζει. Φυσιολογικό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας μας στον αγωνιστικό χώρο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις