Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» πριν τη ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» πριν τη ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας
Eurokinissi

Δίπλα στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος, ένα 24ωρο πριν τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα νέα από την προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το “παρών” στην τελευταία προπόνηση των “πρασίνων”.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε μια συνομιλία με τον Φατίχ Τερίμ, σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει την ομάδα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Στα νέα της ομάδας, ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν για μια ακόμα ημέρα οι Χουάνκαρ , Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Θυμίζουμε ότι ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει ούτε και τους τιμωρημένους Ρούμπεν Πέρεθ και Τάσο Μπακασέτα, εκτός και εάν υπάρξει απαλαγή για τον Έλληνα διεθνή, την Τετάρτη (22.02.2024).

Να αναφέρουμε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και θα είναι ετοιμοπόλεμος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» δεν ανακοίνωσαν την αποστολή τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ραντεβού αύριο το πρωί στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου ο Τερίμ θα ανακοινώσει την 20μελή αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις