Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Χωρίς… κρυφά χαρτιά οι προπονητές

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Χωρίς… κρυφά χαρτιά οι προπονητές

Πιθανότατα με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα εμφανιστεί με αλλαγές στη Λεωφόρο.

Όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αποστολή για το ματς και πιθανότατα θα παίξει με  4-4-1-1. 

Με εξαίρεση τους Σάμπα, Λεντέσμα και Ευαγγέλου, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, στην πρώτη παρουσία του, πήρε στο ξενοδοχείο 24 παίκτες: Κοτσόλη, Στιλ, Βλαχοδήμο Ο., Κουτρουμπή, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μπεργκ.

Ο Ιβιτς επίσης φανέρωσε τα πλάνα του για τον αγώνα. Πιθανότατα θα αγωνιστεί με  4-3-3 και τον Μπρκιτς κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Γλύκος δεν είναι 100% έτοιμος.

Η αποστολή: Μπρκιτς, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Κάμπος, Ροντρίγκες

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε