Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Χωρίς Χοσέ Κρέσπο η αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Χωρίς Χοσέ Κρέσπο η αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου
ΦΩΤΟ Intime

Ο Χοσέ Κρέσπο δεν ήταν 100% έτοιμος μετά την επιστροφή του από τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (03/04, 19:00, LIVE από το Newsit.gr) στην τρίτη αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Ο Ισπανός αμυντικός είναι η πιο σημαντική απώλεια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα της Λεωφόρου, αλλά έφερε ξανά και τον Βαρέλα μεταξύ των επιλογών του Ρουμάνου τεχνικού, με τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να παίρνει ξανά την ευκαιρία να επιστρέψει στην ομάδα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μετά από περίπου 15 μέρες ο ΠΑΟΚ μπαίνει ξανά στο γήπεδο. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 με στόχο ένα ακόμα τρίποντο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (02.04) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ το τελευταίο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στις στατικές φάσεις.Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα. Η αποστολή για το ντέρμπι της Λεωφόρου αποτελείται αναλυτικά από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Σάστρε, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις