Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παπαγιάννης: «Ο Ολυμπιακός φέρνει μεγαλύτερο ανταγωνισμό, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια εναντίον του»

Παναθηναϊκός – Παπαγιάννης: «Ο Ολυμπιακός φέρνει μεγαλύτερο ανταγωνισμό, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια εναντίον του»
Intime.gr

Ο Γιώργος Παναγιάννης σχολίασε την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, μίλησε για τον coach Πρίφτη και τους ατομικούς του στόχους, ενώ συμπλήρωσε πως η παρουσία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα θα δώσει ένταση στον ανταγωνισμό, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θέλει… πάντα να τον κερδίζει.

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην περσινή πορεία του Παναθηναϊκού στη Euroleague, όπως και στην απώλεια του Ντίνου Μήτογλου.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού…

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: “Θα είναι περίεργο, μετά από τόσο καιρό. Είναι όμως και κάτι χαρούμενο. Το ΟΑΚΑ και εμείς χρειαζόμαστε τον κόσμο”.

Για την περσινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Euroleague: “Πιστεύω ότι η 16η θέση που κατακτήσαμε την περσινή σεζόν δεν ήταν αντιπροσωπευτική για εμάς”.

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League: “Ο Ολυμπιακός δίνει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια εναντίον του. Θα δώσει μεγαλύτερη ένταση τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο”.

Για την φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη: “Ο coach ζητάει πολλά ελεύθερα σουτ, έχουμε πολύ καλούς σουτερ, τον Νεμάνια, τον Μέικον που είναι εξαιρετικοί στην θέση 2. Θα υπάρχει μεγαλύτερη ενέργεια στην ομάδα. Είμαστε νεαροί οι περισσότεροι παίκτες, θεωρώ ότι θα βγαίνουν αρκετοί αιφνιδιασμοί.”

Για την απώλεια του Ντίνου Μήτογλου: “Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν βασικό κομμάτι για την ομάδα, αλλά έχουν έρθει νέοι παίκτες στην ομάδα που θα καλύψουν τη θέση”.

Για τον φετινό του στόχο: “Ατομικός μου στόχος είναι να βγω πρώτος στα κοψίματα. Εκτός γηπέδου έχω μεγάλη ευθύνη, είναι η έκτη μου χρόνια στον σύλλογο, αγαπάω την ομάδα”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις