Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παπαπέτρου: “Δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν είμαστε εδώ για να χάνουμε και να μας χειροκροτούν”

Παναθηναϊκός – Παπαπέτρου: “Δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν είμαστε εδώ για να χάνουμε και να μας χειροκροτούν”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ζαλγκίρις για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μην έχει όρεξη για δικαιολογίες.

Ο Έλληνας φόργουορντ στάθηκε στην κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κι έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι θα πρέπει να βγει απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας ο αθλητικός εγωισμός τους στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου το “τριφύλλι” να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

“Έχουμε δυνατή έδρα, αυτό δεν αλλάζει. Αν δεν παίζεις καλά θα χάσεις από όλους. Επιτρέψαμε στην Ζαλγκίρις να ελέγξει το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Κάναμε πολλά λάθη συγκέντρωσης. Δεν βάλαμε τα σουτ. Έτσι ήρθε η ήττα. Η παράταση κρίθηκε σε ένα σουτ. Κάναμε και εκεί λάθος και χάσαμε εν τέλει. Δεν υπάρχει δικαιολογία.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Έχουμε ένα πλάνο, αλά δεν το βγάλαμε στο παρκέ. Θα κοιτάξουμε τη συνέχεια. Δεν είμαστε εδώ για να χάνουμε και να μας χειροκροτούν, είμαστε εδώ να κερδίζουμε. Μας πονάει η ήττα, αλλά συνεχίζουμε. Πρέπει να βγει απ’ όλους μας εγωισμός και να το δείξουμε μέσα στο παρκέ”, δήλωσε ο Παπαπέτρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις