Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Παραμένουν εκτός Παπαπέτρου και Σάικς

Παπαπέτρου
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα του με τη Φενέρμπαχτσε (22.10.2020 / 21:00) έχοντας όμως δυο προβλήματα.

Χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Κίφερ Σάικς συνεχίστηκε τη Δευτέρα (19.10.2020) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ.

Οι δυο παίκτες τραυματίστηκαν στην ήττα στην παράταση από την Μπαρτσελόνα την περασμένη Πέμπτη (15/10) και έμειναν εκτός προπόνησης και σήμερα (19.10.2020), όπως συνέβη εξάλλου και την Κυριακή (18/10).

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ συνεχίζει να πονά στα πλευρά, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ, υπέστη κάκωση στη φτέρνα στη Βαρκελώνη. Πάντως, όπως φαίνεται, τόσο ο αρχηγός των «πρασίνων», όσο και ο Σάικς, θα είνα έτοιμοι να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στη «μάχη» με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, Φενερμπαχτσέ.

Το θετικό για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βόβορα, είναι πως ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανεβάζει στροφές μετά τη θλάση που τον άφησε εκτός με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα και αναμένεται να είναι στη δωδεκάδα για το ματς με την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (22/10, 21:00).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις