Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Παρουσία Γιάννη Αλαφούζου η προπόνηση – Δείπνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα με απόφαση του Τερίμ

Παναθηναϊκός: Παρουσία Γιάννη Αλαφούζου η προπόνηση – Δείπνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα με απόφαση του Τερίμ
Eurokinissi

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό και το νέο προπονητή της ομάδας, Φατίχ Τερίμ. Τα νέα από την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (30.12.2023) στο Κορωπί και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε, μάλιστα, τετ-α-τετ με τον Φατίχ Τερίμ, μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε από τον Τούρκο προπονητή, για τα πρώτα συμπεράσματά του για το ρόστερ της ομάδας, αλλά και την κατάσταση των παικτών.

Παράλληλα, ο Τερίμ αποφάσισε να δειπνήσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση το βράδυ του Σαββάτου, μαζί με τις οικογένειές τους.

Στα της προπόνησης, οι Άνταμ Τσέριν και Φίλιπ Τζούριτσιτς ακολούθησαν μέρος του σαββατιάτικου προγράμματος και προσπαθούν να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό.

Οι Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε ήπιο πρόγραμμα, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ–Μπράουν ακολούθησαν τα προγράμματα θεραπείας, που τους έχει χορηγήσει το ιατρικό επιτελείο.

Οι υπόλοιποι παίκτες ου Παναθηναϊκού προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις