Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Παρουσία Γιάννη Αλαφούζου η συνάντηση των ομάδων των πλέι οφ με τον Στιβ Μπένετ

Παναθηναϊκός: Παρουσία Γιάννη Αλαφούζου η συνάντηση των ομάδων των πλέι οφ με τον Στιβ Μπένετ
Intime.gr

Ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, ζήτησε συνάντηση με τους προέδρους των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League, μετά τα έντονα παράπονα -για διαιτητικές αποφάσεις- που εκφράστηκαν κατά την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος και ο Γιάννης Αλαφούζος θα δώσει το “παρών” εκπροσωπώντας το “τριφύλλι”.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, θα εκπροσωπήσει το “τριφύλλι” στη συνάντηση που θα έχει την προσεχή Δευτέρα (27/3, 12:00) ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, με τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League.

Ο μεγαλομέτοχος της “πράσινης” ΠΑΕ προτίθεται να δώσει ο ίδιος το «παρών» στη συνάντηση, όχι μόνο για να μεταφέρει επί προσωπικού την έντονη ενόχληση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία των Νταμπάνοβιτς-Εστέβες ντέρμπι της ομάδας στην έδρα της ΑΕΚ, αλλά και για να ζητήσει ενημέρωση απ’ την πλευρά του κ. Μπένετ για συγκεκριμένα θέματα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να δει, ποιο είναι το πλάνο του Στιβ μπένετ, όσον αφορά τους διαιτητές των πλέι οφ και το πώς σκοπεύει να εγγυηθεί την παρουσία ελίτ ρέφερι -ή έστω υψηλότερου επιπέδου- στις επόμενες 9 αγωνιστικές.

Επίσης, θέλει να μάθει τους λόγους που δεν γίνεται αποτελεσματική και on line επικοινωνία με τις άλλες ομοσπονδίες μέλη των UEFA/FIFA, ως προς τη διαθεσιμότητα των διαιτητών τους, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη «δεξαμενή» υποψηφίων ρέφερι απ’ το εξωτερικό για τους καθοριστικούς αγώνες των πλέι οφ

Τέλος, θέλει να ενημερωθεί για την ουσία της όλης διαδικασίας ως προς την επιλογή των διαιτητών και τα κριτήριά τους, απ’ την στιγμή που έχει γίνει αποδεκτή εδώ και λίγες εβδομάδες η πρόταση για αύξηση των αποδοχών προς τους ξένους διαιτητές που έρχονται για να διευθύνουν αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις