Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Με Άνταμ Τσέριν και Φίλιπ Τζούρισιτς η αποστολή του «τριφυλλιού»

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Με Άνταμ Τσέριν και Φίλιπ Τζούρισιτς η αποστολή του «τριφυλλιού»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (03/01/24, 21:00, LIVE από το Newsit.gr) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη 16η αγωνιστική της Super League 1 και οι Άνταμ Τσέριν και Φίλιπ Τζούρισιτς βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του “τριφυλλιού” για την αναμέτρηση.

Τσέριν και Τζούρισιτς έχασαν μερικές από τις τελευταίες προπονήσει του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, αλλά τελικά τέθηκαν στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, εκτός έμειναν μετά το χθεσινό τραυματισμό τους, οι Παλάσιος και Σένκεφελντ, με τον Φικάι να βρίσκεται στην αποστολή για να καλύψει τα κενά στην άμυνα.

Η ενημέρωση από την Παναθηναϊκός

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του 2024, αύριο 3/1 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις για το πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις