Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Πολύ κοντά στον Πούκι»

Παναθηναϊκός: «Πολύ κοντά στον Πούκι»

Ο δημοσιογράφος της δανέζικης BT Sport, Τζόνι Κόκμποργκ τόνισε ότι ο Τεέμου Πούκι είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Μετέφερε την εκτίμησή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 λεγοντα ότι οι επαφές είναι σε προχωρημένο σημείο.

Πρόσθεσε ότι δύσκολα θα παίξει στην Μπρόντμπι. Παράλληλα αναφέρθηκε στο αγωνιστικό προφίλ, αλλά και τον χαρακτήρα του 27χρονου άσου

Διαβάστε τι είπε
-τις πληροφορίες που έχει για μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό: 
«Πιστεύω πως μια μεταγραφή γι’ αυτό τώρα θα ήταν πολύ φυσιολογική. Είναι τρία χρόνια στη Δανία, έκανε πέρσι μια εξαιρετική σεζόν και μπήκε στην τελευταία σεζόν της καριέρας του. Είναι ευκαιρία για εκείνον να πάει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο, να κερδίσει περισσότερα χρήματα και για την Μπρόντμπι να βγάλει κέρδος». 

-τις αξιώσεις της Μπρόντμπι: «Η τιμή του Πούκι είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ. Η πληροφόρηση που έχω είναι πως στο περιθώριο του αγώνα της Μπρόντμπι με τη Λίνγκμπι ο αθλητικός διευθυντής είχε μια συνάντηση με έναν εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού και έγιναν κάποιες διαπραγματεύσεις. Είναι δύσκολο να μάθουμε σε ποιο σημείο είναι τώρα οι επαφές. Θα έχουμε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Ίσως το χθεσινό ματς να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Πούκι με την Μπρόντμπι». 

-το αν η Μπρόντμπι θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πούκι: «Η Μπρόντμπι φυσικά και θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και είναι δύσκολο να αντικατασταθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ο ίδιος ο Πούκι όμως θέλει πολύ να έρθει σ τον Παναθηναϊκό. Στην πραγματικότητα η Μπρόντμπι δεν έχει άλλη επιλογή, αν θέλει ο παίκτης να φύγει. Μπορούν να αρνηθούν, αλλά σε έξι μήνες θα μπορεί να συμφωνήσει να φύγει χωρίς να πάρει χρήματα η Μπρόντμπι. Αν, λοιπόν, ο Πούκι θέλει να φύγει, τότε το πιο πιθανό είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή». 

-τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Πούκι και το αν μοιάζει με τον Μπεργκ: «Ο Πούκι έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τον Μπεργκ. Είναι πολύ καλός στο να κινείται πίσω από την άμυνα και μπορεί να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του. Στην Μπρόντμπι δημιουργεί για τον εαυτό του και τους άλλους. Του αρέσει να κινείται χωρίς την μπάλα, αλλά είναι αποτελεσματικός και με αυτή. Το μόνο που πρέπει να διορθώσει είναι η αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα. Πέρσι πάντως ήταν σε φόρμα όλη τη σεζόν. Φέτος έχει αρχίσει λίγο νευρικά, χθες έχασε κάποιες ευκαιρίες και ένα πέναλτι. Ίσως να τον έχει επηρεάσει και η μεταγραφολογία. Είναι πάντως πολύ πιο δυνατός χαρακτήρας πλέον. Αν τον πάρει, πάντως, ο Παναθηναϊκός θα έχει αποκτήσει έναν πολύ καλό φορ σε λογική τιμή». 

-το χαρακτήρα του Πούκι: «Βλέποντας την καριέρα του θα δει κανείς ότι έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες, όπως η Σάλκε, η Σέλτικ και η Σεβίλλη. Είχε επιτυχία, αλλά ήθελε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον. Είναι ένας παίκτης που θέλει να νιώθει ασφαλής με τον προπονητή. Αυτό το βρήκε στην Μπρόντμπι και τα πήγε πολύ καλά. Τα τελευταία χρόνια έχει ωριμάσει πολύ και είναι λογικό για εκείνον να δοκιμάσει ξανά την τύχη του σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο. Αν δεν το κάνει τώρα, ίσως να μην το κάνει ποτέ ξανά στο μέλλον. Πιστεύω πως αν φύγει τώρα, θα τα πάει πολύ καλά. Είναι πλέον 27 ετών και πιο έτοιμος». 

-τον Πιέρο Σωτηρίου της Κοπεγχάγης: «Άρχισε πολύ καλά ο ίδιος, πέτυχε αρκετά γκολ, αλλά η ομάδα του δεν άρχισε το ίδιο καλά. Η Κοπεγχάγη έκανε πέρσι μια ιστορική σεζόν, αλλά φέτος πούλησε αρκετούς παίκτες και δεν έκανε καλή εκκίνηση. Ο Σωτηρίου προσαρμόζεται ακόμη στον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, αλλά δείχνει την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Έχει περιθώρια βελτίωσης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε