Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πράσινη «τρέλα» από Γερμανία μέχρι Ξάνθη, Κέρκυρα και Κύπρο για την 7η κούπα

Παναθηναϊκός: Πράσινη «τρέλα» από Γερμανία μέχρι Ξάνθη, Κέρκυρα και Κύπρο για την 7η κούπα
Φωτογραφία: Eurokinissi

Η χθεσινή ημέρα, Κυριακή (26.05.2024) έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία του Παναθηναϊκού, η υπερβατική φετινή πορεία του οποίου ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο, στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague.  

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός σήκωσε στον τόπο που είχε πανηγυρίσει την πέμπτη κούπα του, το Βερολίνο το 2009, το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο της Ιστορίας του και εκστασίασε τους πράσινους οπαδούς ανά την Ελλάδα και όχι μόνο στον τελικό του Euroleague.

Το τέλος και του τελευταίου δευτερόλεπτου του συναρπαστικού τελικού, σήμανε την έναρξη των έξαλλων πανηγυρισμών των πρασίνων οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους μεγάλων και μικρών αστικών πόλεων, σε νησιά και γενικά έκαναν τη νύχτα μέρα από την μία ελληνική γωνιά έως την άλλη.

Ο «ομφαλός» των πανηγυρισμών ήταν το κέντρο της Αθήνας – Ομόνοια, Λεωφόρος Αλεξάνδρας και δημαρχείο της Αθήνας – που ντύθηκαν στα πράσινα.

Ολονύχτιο γλέντι στήθηκε φυσικά και στο Βερολίνο, την πόλη του κυπέλλου, αλλά και σε μεγάλες πόλεις και νησιά όπως Ξάνθη, Κέρκυρα, Ρόδο αλλά και Κύπρο.

Highlight της βραδιάς, μία ηλικιωμένη γυναίκα που κέρδισε την αποθέωση από τους εκστασιαμένους οπαδούς, όταν άναψε τα φώτα στο μπαλκόνι της για να γιορτάσει τη μεγάλη νίκη.

 

Τεράστια αποθέωση αναμένεται σήμερα (27.05.2024) το μεσημέρι (13:30) στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την επιστροφή των θριαμβευτών από το Βερολίνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις