Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Πρασινίζει” ο Χουανκάρ

Παναθηναϊκός: “Πρασινίζει” ο Χουανκάρ

Κοντά στην απόκτηση του Χουανκάρ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. “Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα”, αναφέρουν οι Ισπανοί.

Ο Τσάβι Ρόκα κι ο Ντάνι Πογιάτος φαίνεται ότι βρήκαν τον αντικαταστάτη του Ινσούα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Χουανκάρ που ανήκει στη Μάλαγα και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Ο Χουάν Κάρλος Πέρες Λόπες, όπως είναι το πλήρες όνομα του, έχει γεννηθεί στις 30 Μαρτίου 1990 στην Ισπανία και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας φτάσει μέχρι τη Ρεάλ Καστίγια, τη δεύτερη ομάδα της “Βασίλισσας”.

Το 2011 πήγε στην Μπράγκα, χωρίς να παίξει ποτέ στους Πορτογάλους, μιας και παραχωρήθηκε δανεικός. Έχει περάσει από Σαραγόσα, Μπέτις, Γρανάδα και Μάλαγα, η οποία τον πήρε ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2017 από τη Μπράγκα.

Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, μιας κι έχει μεγάλη καριέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Europa League με την Μπέτις. Ο 30χρονος άσος έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Χουανκάρ μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Μάλαγα μέχρι το 2021, ωστόσο αναμένεται να μείνει ελεύθερος, καθώς η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο του.

Ο Ισπανός άσος φαίνεται ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό κι αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους “πράσινους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις