Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Μακέντα, στην Ολλανδία ο Εμμανουηλίδης

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Μακέντα, στην Ολλανδία ο Εμμανουηλίδης
Intime.gr

Παρά την πρόταση της Εσπανιόλ στον Παναθηναϊκό, ο Φεντερίκο Μακέντα φαίνεται πως θα παραμείνει στο «τριφύλλι» – «Τρέχει» για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην Φορτούνα Σιτάρ ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Τα πράσινα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως θα συνεχίσει να φοράει ο Φεντερίκο Μακέντα. Η Εσπανιόλ ενδιαφέρεται για τον Ιταλό φορ, κατέθεσε πρόταση στο «τριφύλλι», αλλά η μετακίνηση αυτή φαίνεται πως δεν θα ολοκληρωθεί.

Ο Μακέντα φέρεται πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό –τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν- κι έτσι ο δανεισμκός του πιθανότατα δεν θα προχωρήσει. Φυσικά, μέχρι να κλείσει το «παράθυρο» της μετεγγραφικής περιόδου, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ταξιδεύει για την Ολλανδία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στη Φορτούνα Σιτάρντ με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι από την ολλανδική ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός (που θα έχει συμπαίκτη του τον Έλληνα δεξιό μπακ, Λάζαρο Ρότα) αναμένεται να περάσει μέχρι το βράδυ από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει ακολούθως το νέο συμβόλαιό του με τη Φορτούνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις