Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρωτάθλημα και… σουβλάκια θέλει ο Περέα

Παναθηναϊκός: Πρωτάθλημα και… σουβλάκια θέλει ο Περέα
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός επένδυσε το περασμένο καλοκαίρι στον 19χρονο Χουάν Χοσέ Περέα και ο Κολομβιανός φαίνεται ότι θεωρεί τους “πράσινους” ήδη το σπίτι του, μετά από μία πολύ καλή πρώτη χρονιά για τον ίδιο στην ομάδα.

Ο Περέα μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα, τη διαμονή του στην Ελλάδα, αλλά και το στόχο του ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα, σε ένα Live που έκανε ο ίδιος στα social media.

Οι δηλώσεις του Περέα

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι η καλύτερη ομάδα. Έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές και τον σύλλογο τον έχω στην καρδιά μου. Ο Παναθηναϊκός είναι το πρώτο σπίτι μου. Θα ήθελα το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και φυσικά επιθυμώ να συνεχίσω εδώ. Δεν θα ξεχάσω το πρώτο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό. Απ’ όσες ομάδες έχω αγωνιστεί έως τώρα ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή. Ελπίζω να τελειώσουμε τη σεζόν και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Για την αγαπημένη του ομάδα στην Πορτογαλία: «Η αγαπημένη μου ομάδα στην Πορτογαλία φυσικά είναι η Πόρτο, όπου εκεί μπορώ να πω ότι είναι το… δεύτερο σπίτι μου».

Για την Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι εκπληκτική χώρα, η Αθήνα είναι φοβερή πόλη και οι Έλληνες μου φέρονται υπέροχα. Φαγητό προτιμώ σουβλάκι, σαλάτες, σαγανάκι».

Για την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού: «Εύχομαι όλοι να είναι καλά. Πρέπει μένετε σπίτι και να πλένετε τα χέρια σας συχνά. Είναι πολύ σημαντικό να μείνετε σπίτι σας αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή. Σε περίπτωση που αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ελπίζω να πάμε καλά και να τελειώσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλό Πάσχα. Να είστε υγιείς και να προσέχετε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις