Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό, «βλέπουν» Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό, «βλέπουν» Ατρόμητο
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται –λόγω τύχης- στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μεσοβδόμαδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το θεσμό κι έτσι προετοιμάζεται για το εκτός έδρας δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο, για την 21η αγωνιστική της Superleague (06.02.2021 / 19:30).

Την πρώτη του προπόνησή στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν την Τρίτη (02/02) τα δύο από τα τρία νέα αποκτήματα των «πράσινων», οι Γιουνούς Σανκαρέ και Γενί Ενγκμπακοτό.

Ο Λάζλο Μπόλονι παρουσίασε τους παίκτες στην υπόλοιπη ομάδα. Οι δυο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς, συμμετέχοντας στις ασκήσεις και στο παιχνίδι που έγινε σε μικρό χώρο.

Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν και στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς στο Περιστέρι.

«Μπάχαλο» στον Παναθηναϊκό: Ζήτησαν συνάντηση με Αλαφούζο οι αρχηγοί

Στην προπόνηση της Τρίτης (02/02) δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Κουρμπέλης, Μπουζούκης, ενώ ο Σαβιέρ έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τον Σεχ Νιάς, το τρίτο μετεγγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» θα έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη (04/02), καθώς πρέπει να διευθετήσει ορισμένα προσωπικά ζητήματα.

Ο παίκτης θα ξεκινήσει προπονήσεις από την Παρασκευή (05/02), χωρίς να υπολογίζεται βεβαίως για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις