Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός… προβληματισμός! “Μπερδεμένος” ο Στραματσόνι, εκνευρισμένος ο κόσμος

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Από το 2-0 στο 2-2. Απογοήτευση στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία με τον “πληγωμένο” ΠΑΟΚ. Για πέμπτο σερί παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη στη Λεωφόρο το “τριφύλλι”, που με τον Στραματσόνι στον πάγκο του είναι… μια κρύο, μία ζέστη.

Ο αγώνας στη Λεωφόρο κόντρα στον αποδεκατισμένο ΠΑΟΚ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να δείξει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και να δώσει χαρά στους φιλάθλους του, μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Η ομάδα του Στραματσόνι έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως με το νέο της απόκτημα, τον Βλαχοδήμο, που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και με δυο ασίστ έδειξε να κερδίζει φανέλα βασικού για τα επόμενα παιχνίδια.

Το χειροκρότημα του κόσμου όμως εχτές δεν το κέρδισε ο Αντρέα Στραματσόνι, που με τις αλλαγές του έκανε.. ιταλική σαλάτα τους “πράσινους”, που ήρθαν τελικά ισόπαλοι 2-2 με τα πιτσιρίκια του Τούντορ.

Ο Στραματσόνι περισσότερο μπέρδεψε την ομάδα με τις αλλαγές του (έξω ο Βλαχοδήμος και ο σκόρερ Καλτσάς), παρά τη βοήθησε, ενώ η μετατροπή του συστήματος σε 4-4-2 άργησε να εφαρμοστεί σωστά (η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα τη… χημεία της). Όσον αφορά τους Εβαντζελίστα και Μαμούτε που μπήκαν στο παιχνίδι, έδειξαν ανέτοιμοι, την ώρα που η αλλαγή του Βλαχοδήμου έγινε με αυτή τη δικαιολογία.

Έτσι, είχαμε ένα ακόμα απογοητευτικό αποτέλεσμα για τους “πράσινους”, που στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια τους στη Λεωφόρο δεν μπορούσαν να σκοράρουν, ενώ τώρα έφτασαν σε νέο αρνητικό επίτευγμα. Το “τριφύλλι” έφτασε στα πέντε διαδοχικά παιχνίδια στη Λεωφόρο, τα τρία στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας μάλιστα ηττηθεί στα δύο εξ αυτών.

Ο Στραματσόνι τα άκουσε από μερίδα οπαδών στο φινάλε του αγώνα. “Εδώ δεν είναι Κάρπι, πήγαινε σπίτι σου”, φώναζαν ορισμένοι, με τον Ιταλό τεχνικό να τους μιλάει σε ήρεμο τόνο “Έχετε δίκιο να είστε προβληματισμένοι. Κι εμείς είμαστε, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση”.

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ήταν μια χρυσή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να “ζεστάνει” τον κόσμο του και να τον κάνεις μετά από καιρό να φύγει με χαμόγελο από τη Λεωφόρο. Αν’ αυτού διατηρήθηκε η μόνιμη -τη φετινή σεζόν- γκρίνια, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μια ομάδα που έχει και αυτή αλλάξει προπονητή, αλλά δείχνει να κινείται σε σταθερές ράγες…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε