Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ψάχνεται” για Αλ-Ταμάρι

Παναθηναϊκός: “Ψάχνεται” για Αλ-Ταμάρι
youtube

Ο Αλ-Ταμάρι φέρεται να είναι ένας από τους μετεγγραφικούς στόχους που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό και για τον οποίο έχει δώσει το “οκ” ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ενισχυθεί στα εξτρέμ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως βλέπει στο πρόσωπο του Μούσα Αλ-Ταμάρι μια πολύ καλή λύση, για τη βασική του ενδεκάδα.

Ο 23χρονος διεθνής Ιορδανός εξτρέμ αγωνίζεται απ’ τον περασμένο Οκτώβριο στη βελγική Λέουβεν και σύμφωνα με το… πράσινο ρεπορτάζ, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού.

Ο Αλ-Ταμάρι (με 12 γκολ και 11 ασίστ σε 73 αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ τη διετία 2018/2020) πωλήθηκε αντί 1,1 εκατ. ευρώ στον βελγικό σύλλογο, όμως αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής και θέλει να αποχωρήσει (έχει συμβόλαιο έως το 2023).

Από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως αναζητούν τη φόρμουλα για τον δανεισμό του από τη Λέουβεν με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2022, έχοντας κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές.

Ο Αλ-Ταμάρι αγωνίζεται στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής και αποτελεί μια ποιητική λύση. Με την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Αθήνα αναμένεται να “τρέξουν’ τα μετεγγραφικά του Παναθηναϊκού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις