Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Πρασινίζει το Βερολίνο με χιλιάδες φίλους του τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Πρασινίζει το Βερολίνο με χιλιάδες φίλους του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το έβδομο τρόπαιο της ιστορίας του στο Final Four της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ το βράδυ της Κυριακής (26/5, 21:00) σ’ ένα καταπράσινο Βερολίνο.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final Four της EuroLeague έχει δημιουργήσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους του τριφυλλιού, που αναμένεται να κάνουν απόβαση στο Βερολίνο.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ψάχνουν κάθε τρόπο για να βρεθούν στη γερμανική πρωτεύουσα και να βοηθήσουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στον τελικό με την υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον Βερολίνο βρίσκονταν ήδη περίπου 4.000 οπαδοί των “πράσινων”, ωστόσο αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Αρκετοί οπαδοί θα ταξιδέψουν στη Γερμανία χωρίς εισιτήριο για τον αγώνα, με την ελπίδα ότι θα τα αγοράσουν από φίλους του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι είναι απογοητευμένοι μετά τους αποκλεισμούς στα ημιτελικά.

Υπάρχουν ήδη προγραμματισμένες πτήσεις για το Βερολίνο, ωστόσο δεν αποκλείεται να ναυλωθούν και άλλες προκειμένου να ικανοποιηθεί η σχετική ζήτηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις