Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Οι οπαδοί με αγαπούν και τους αγαπώ κι ελπίζω να μην αλλάξει αυτό»

Παναθηναϊκός – Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Οι οπαδοί με αγαπούν και τους αγαπώ κι ελπίζω να μην αλλάξει αυτό»
ΦΩΤΟ intime

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ως προπονητής της Μπαρτσελόνα και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά στο τέλος του αγώνα έσταξε “μέλι” για τους φίλους του Τριφυλλιού.

Ο άλλοτε παίκτης των “πρασίνων” αποθεώθηκε από τους οπαδούς κατά την είσοδό του στο παρκέ, γεγονός που σχολίασε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έδειξαν καλό χαρακτήρα και αντέδρασαν σωστά με το όχι τόσο καλό πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε 49 πόντους στο πρώτο μέρος, κάναμε πολλά αχρείαστα φάουλ. Μετά την ανάπαυλα βελτιωθήκαμε αμυντικά και αλλάξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Σίγουρα, υπάρχει κούραση με τα παιχνίδια και τα ταξίδια. Τα καταφέραμε. Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς τους Παναθηναϊκού για τη θερμή υποδοχή. Με αγαπούν και τους αγαπώ και αυτό ελπίζω πως δεν θα αλλάξει».

Για το πώς παρατάχθηκε η ομάδα του, λόγω των απουσιών: «Ο Νίκολα Μίροτιτς προσαρμόστηκε καλά στη θέση “3”. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 49 πόντους και πολλούς εύκολους πόντους. Περίπου 14 πόντοι ήταν εύκολοι, ενώ στην επανάληψη ήταν μόνο 4 πόντους. Μιλάω για πόντους μετά από επιθετικά ριμπάουντ ή άλλες παρόμοιες καταστάσεις. Ο Νέντοβιτς και ο Σαντ Ρος έκαναν διεισδύσεις και έβρισκαν λέι απ. Δώσαμε έμφαση σε αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις