Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός σε αδιέξοδο – Τζίγγερ: Έχουμε αποχωρήσει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ώρες περνούν και τα πράγματα αντί να καλυτερεύουν, χειροτερεύουν στον Παναθηναϊκό. Η συνάντηση των παλαιμάχων με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν είχε αποτέλεσμα αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τους επανέλαβε τη θέση του…

Ο Τζίγγερ ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στους παλαίμαχους που τον επισκέφτηκαν για να του ζητήσουν να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ώστε να βρεθεί μία λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είπε στην αντιπροσωπεία των βετεράνων ότι ο Mr MIG ευθύνεται για τα όσα γίνονται αυτήν τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, λόγω των απαιτήσεων του.

Όταν οι παλαίμαχοι τον ρώτησαν πώς είναι δυνατόν να έχει αποχωρήσει αλλά να κρατάει τις μετοχές στα χέρια του, ο Τζίγγερ τους είπε ότι είναι καθαρά τυπικό το θέμα αφού δεν υπάρχει κάποιος να πάρει το ποσοστό του ή να βάλει χρήματα και να αυξήσει τις μετοχές του.

Το θέμα είναι ότι οι βετεράνοι πλέον θα συνεδριάσουν και αναμένεται να λάβουν την απόφαση να σταματήσουν τις προσπάθειες, αφού όλες οι πόρτες που χτύπησαν είναι κλειστές.

Γιαννακόπουλοι προς παλαίμαχους:Πάρτε τις μετοχές και τα λέμε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε