Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Μπόλονι
Intime.gr

Η νέα κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού -με μια ακόμα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα- κάνει πολύ πιθανή την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Σε αρκετά δύσκολη θέση εμφανίζεται να βρίσκεται ο Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, μετά από την τρίτη σερί ήττα της ομάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τη νέα κακή της εμφάνιση.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Του πήρε τον «αέρα», τον «έπιασε» ο Αστέρας

Ο Ρουμάνος τεχνικός δείχνει αυτή τη στιγμή να μην μπορεί να αναστρέψει το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και να βελτιώσει την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός εντός αγωνιστικού χώρου (κατηγορείται για κακή διαχείριση του ρόστερ). Μάλιστα, ο 68χρονος φέρεται να έχει κακές σχέσεις με το μεγαλύτερο μέρος των παικτών (σ.σ. στο ματς των «Ζωσιμάδων» είχε μια στιγμή έντασης με τον Χουάνκαρ, στα τελευταία λεπτά).

Όλα αυτά, βάζουν σε κίνδυνο την προσπάθεια που γίνεται, για να φτάσει το «τριφύλλι» την πρώτη τετράδα και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», κάτι που κανείς στην ομάδα δεν θέλει να σκέφτεται.

Βαθμολογία Superleague: Ο Παναθηναϊκός έφερε «χαμόγελα» στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Μπόλονι εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι κοντά στην… έξοδο από τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα, το όνομα του Γιάννη Αναστασίου είναι αυτό που ακούστηκε πρώτο (ο Έλληνας τεχνικός έχει περάσει απ’ την ομάδα, έχοντας στο ενεργητικό του και τον τελευταίο τίτλο της).

Φυσικά, δεν θα πρέπει να αποκλείεται και το ενδεχόμενο προσωρινής λύσης, μέχρι να βγει η σεζόν, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή στην αρχή της σεζόν, απομακρύνοντας τον Ντάνι Πογιάτος.

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να κρατήσει τη μεγαλύτερη δυνατή «ισορροπία» με τον general manager της ομάδας, Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος ήρθε καθ’ υπόδειξην Μπόλονι. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις