Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη η συνάντηση Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου για το γήπεδο μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη η συνάντηση Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου για το γήπεδο μπάσκετ
ΦΩΤΟ Intime

Στο Δημαρχείο Αθηνών πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη με θέμα συζήτησης το γηπεδικό ζήτημα του μπασκετικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και τους συνεργάτες του, με θέμα τις προτάσεις της δημοτικής αρχής για το νέο γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε στο Δημαρχιακό Μέγαρο λίγο πριν τις15:00 και προσερχόμενος στη συνάντηση δήλωσε: «Μαθαίνω ότι όλα προχωρούν. Γιατί να μην πάει καλά; Γι’ αυτό είμαστε εδώ».

Η πλευρά του Δήμου Αθηναίων θέλει στο πρότζεκτ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έχει έτοιμες τις προτάσεις της για τέσσερα οικόπεδα, στα οποία θα μπορούσε να χτιστεί το μπασκετικό γήπεδο, ενώ σκοπεύει να συζητήσει αναλυτικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του τόσο το σχέδιο χρηματοδότησης, όσο κι όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους για νέα μπασκετική σάλα στο Βοτανικό, σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις