Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός σε ΠΑΟΚ: «Ντροπή να κατηγορείται ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας»

Παναθηναϊκός σε ΠΑΟΚ: «Ντροπή να κατηγορείται ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας»

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του, απάντησε στον ΠΑΟΚ λίγο μετά τον μεταξύ τους ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, με τους «πράσινους» να παίρνουν το μέρος του Τάσου Μπακασέτα που στοχοποιήθηκε από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απάντησε στην διαρροή του ΠΑΟΚ σχετικά με τον Τάσο Μπακασέτα, στην οποία οι «ασπρόμαυροι» ανέφεραν ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έκανε θέατρο και αποτελεί ντροπή η συγκεκριμένη κίνηση, από την στιγμή που είναι αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου.

Οι «ασπρόμαυροι» φωτογραφίζουν την αψιμαχία που είχε με τον Τάισον και το πέσιμο του έμπειρου παίκτη, το οποίο δεν άρεσε καθόλου στους γηπεδούχους.

«Είναι λυπηρό που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επαναλαμβάνει τις γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις της, με τις οποίες διαστρεβλώνει συστηματικά την πραγματικότητα.

Είναι ιδιαίτερη ντροπή για μία ομάδα να κατηγορεί με τέτοιο ξεδιάντροπο τρόπο τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας» αναφέρει με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με αυτό τον τρόπο στέκεται δίπλα στο πλευρό του Τάσου Μπακασέτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις