Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα σε Λεωφόρο και Κορωπί

Παναθηναϊκός: Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα σε Λεωφόρο και Κορωπί

Βελτιωτικές εργασίες τόσο στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, όσο και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκειμένου οι χώροι να είναι έτοιμοι για υποδεχθούν ξανά τους παίκτες του “τριφυλλιού”, με την έναρξη της νέας σεζόν.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των play off της Superleague και των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε βελτιωτικές εργασίες τόσο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όσο και στο προπονητικό κέντρο του στο Κορωπί.

Το “Απόστολος Νικολαΐδης” θυμίζει… εργοτάξιο εδώ και μια εβδομάδα (17/05), καθώς οι «πράσινοι» προχωρούν σε πλήρη ανακατασκευή – ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου. Το γήπεδο έχει ήδη σκαφτεί σε βάθος 25 εκατοστών προκειμένου να τοποθετηθεί καινούργιο αποστραγγιστικό σύστημα και να αφαιρεθεί το προβληματικό υπόστρωμα.

Επίσης θα τοποθετηθεί άμμος και ένας αρμόδιος γεωπόνος από την Ιταλία θα ξεκινήσει τη σπορά, με σκοπό το γήπεδο να είναι έτοιμο σε 45 μέρες για τα καλοκαιρινά φιλικά.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αγόρασαν και δεύτερο φωτιστικό σώμα από την Ολλανδία και καινούργιο εξοπλισμό συντήρησης, τα οποία θα βρίσκονται μόνιμα στη Λεωφόρο. Οι εργασίες στο γήπεδο θα συνεχιστούν…

Σε ότι αφορά τώρα το προπονητικό κέντρο “Γ. Καλαφάτης”, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να μετατρέψουν το τρίτο γήπεδο που είχε πλαστικό τάπητα, σε γήπεδο με φυσικό χόρτο.

Παράλληλα, γίνεται συντήρηση και στα άλλα δύο γήπεδα, καθώς και τοποθέτηση νέου αποστραγγιστικού συστήματος. Ο δε χλοοτάπητας που τοποθετείται θα είναι παρόμοιος με του γηπέδου της Λεωφόρου, για να έχει την ίδια αίσθηση και να προσαρμόζονται καλύτερα οι ποδοσφαιριστές.

Τέλος, θα γίνει μία μεγάλη ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων στο «Γ. Καλαφάτης» και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, το ιατρείο και την κουζίνα.

Δείτε τις εργασίες που πραγματοποιούνται σε Λεωφόρο και Κορωπί

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις