Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σερβίς με «πάσα» από τις κόρες του στο τελευταίο του ματς ο Πανταλέων (video)

Παναθηναϊκός: Σερβίς με «πάσα» από τις κόρες του στο τελευταίο του ματς ο Πανταλέων (video)
ΦΩΤΟ Intime

Το τελευταίο ματς της μεγάλης καριέρας του Σωτήρη Πανταλέων είναι αυτό του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να δέχεται τη μπάλα από τις κορούλες του πριν κάνει το πρώτο σερβίς του αγώνα και την συγκίνηση να είναι έκδηλη.

Στο τέλος της φτάνει απόψε η καριέρα του Σωτήρη Πανταλέων, μετά από 27 χρόνια που τίμησε την φανέλα του Παναθηναϊκού, κατακτώντας 4 πρωταθλήματς Ελλάδας, 3 Κύπελλα, 1 Λιγκ Καπ, 1 Σούπερ Καπ, ενώ ήταν και 192 φορές διεθνής με την «γαλανόλευκη».

Ο εμβληματικός ατχηγός της ομάδας βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΑΠ πριν την έναρξη του ματς με τον Φοίνικα Σϋρου, που είναι το τελευταίο των Play Offs της Volleyleague, ενώ δέχθηκε και μία ανθοδέσμη από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που έχει ήδη ανακοινώσει την απόσυρση της φανέλας με το Νο. 14 που φορά ο 40χρονος κεντρικός, κάνοντας μία στοργική αγκαλιά με τον θρυλικό, Ρούλη Αγραπιδάκη.

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Σωτήρη Πανταλέων, με τις δύο μικρές του κόρες μάλιστα να του παραδίδουν τη μπάλα ώστε να σερβίρει και να ξεκινήσει την αναμέτρηση, ενώ στην κερκίδα υπήρχε και πανό της Θύρας 13 που αποχαιρετούσε τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις