Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Άλτμαν! “Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ομρί Άλτμαν έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Πέμπτης και αναμένεται να γίνει η πρώτη μετεγγραφή του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι.

Ο Άλτμαν προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 22:20 με απευθείας πτήση από το Τελ Αβίβ και συνοδευόταν από τον πατέρα και τους δύο μάνατζέρ του.

Τον 23χρονο Ισραηλινό μεσοεπιθετικό υποδέχθηκε από πλευράς Παναθηναϊκού ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Ο Άλτμαν θα περάσει την Παρασκευή από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και στη συνεχεία θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, ο Άλτμαν εμφανίστηκε χαρούμενος για την προοπτική να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσει το νέο μου ταξίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας, έχει μεγάλη ιστορία και τους καλύτερους οπαδούς. Περιμένω να τους γνωρίσω στο γήπεδο.. Είναι μία νέα πρόκληση για μένα, έχω ακούσει τα καλύτερα. Την Παρασκευή θα τακτοποιήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα υπογράψω»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε