Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ματ Τόμας

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ματ Τόμας

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (3/2) ο Ματ Τόμας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ματ Τόμας, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα του Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός προσγειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και είναι έτοιμος να πιάσει αμέσως δουλειά υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Ματ Τόμας έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 18:30, κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο και από αύριο (4/2) θα ενταχθεί στην ομάδα.

Όσο για το ντεμπούτο του, δεν αποκλείεται να γίνει τη Δευτέρα (6/2) κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο.

«Πιστεύω ότι είναι μία τρομερή ευκαιρία σε αυτό το σημείο της καριέρας μου. Προφανώς περίμενα ως free agent για λίγο διάστημα ώστε να ζυγίσω κάποιες επιλογές, αλλά και τι θα γίνει με το ΝΒΑ. Για μένα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου είναι τρομερή ευκαιρία να έρθω στην EuroLeague και να αγωνιστώ για μία τόσο ιστορική ομάδα. Ευγνώμων για την ευκαιρία» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τόμας.

Για την φιλοδοξία του και το τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Για μένα το πως μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου και το πως το έκανα στην διάρκεια ολόκληρης της καριέρας μου. Το να εργάζομαι σκληρά καθημερινά. Να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Στο παρκέ η ικανότητά μου να σουτάρω, έχει βοηθήσει κάθε ομάδα που έχω αγωνιστεί και αμυντικά να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Το υψηλό IQ έχει συμβάλλει επίσης. Θέλω, όμως να δω τα πράγματα μέρα με τη μέρα. ποτέ δεν ήθελα να θέτω υψηλούς στόχους. Δεν σκεφτόμουν έτσι. Αν κάνεις τα σωστά πράγματα κάθε μέρα, τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις