Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα Μέικον και Γουάιτ, έστειλαν μήνυμα στους οπαδούς

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα Μέικον και Γουάιτ, έστειλαν μήνυμα στους οπαδούς
ΦΩΤΟ paobc.gr

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν σε Basket League και Euroleague, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει οι αφίξεις των ξένων παικτών του, με τους Μέικον και Γουάιτ να βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Οι δύο Αμερικανοί έφθασαν μαζί στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και στις πρώτες τους δηλώσεις εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι με τη μετεγγραφή τους στους “πράσινους”, αποθεώνοντας και τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Οι δηλώσεις του Οκάρο Γουάιτ

«Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από έξι χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Πρίφτη και τον κόουτς Σίμτσακ. Θυμάμαι καλά τους φιλάθλους του σπουδαίου αυτού κλαμπ απ’ όταν αγωνιζόμουν εδώ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η τεράστια fanbase θα είναι με το μέρος μου αυτή τη φορά και θα μου δίνει επιπλέον δύναμη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που θα δώσουμε προκειμένου να έχουμε μια καταπληκτική χρονιά. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Οι δηλώσεις του Ντάριλ Μέικον

«Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Αθήνα προκειμένου να ενταχθώ στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Euroleague για λογαριασμό αυτού του σπουδαίου κλαμπ.

Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα».
Κλείνοντας έστειλε το δικό τους μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Ανυπομονώ να νιώσω την ενέργειά σας, παιδιά! Έχω ακούσει τόσα υπέροχα πράγματα για τους οπαδούς μας. Ανυπομονώ να το διαπιστώσω και μόνος μου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις