Πέμπτη, 9 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στήριξη σε Αναστασίου, αλλά όχι για πάντα…

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί το ΔΣ του Παναθηναϊκού να αποφάσισε… στήριξη προς τον Αναστασίου και την ομάδα, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα κάνει και… ιώβεια υπομονή.

Οι πράσινοι έκαναν ξεκάθαρο (και) μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν πως υπάρχει ανάγκη για άμεση βελτίωση και θετικά αποτελέσματα, ώστε να ανατραπεί το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

«Επισημάνθηκε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι η άμεση ανάταξη σε εικόνα και αποτελέσματα, προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα στις αυξημένες απαιτήσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι επιτακτική ανάγκη όσο και απαίτηση της διοίκησης η βελτίωση της εικόνας της ομάδας και για το λόγο αυτό όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλουν να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να επέλθει το καλύτερο αποτέλεσμα».

Γίνεται, έτσι, ξεκάθαρο πως οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και επόμενη πιθανή απώλεια στόχου ή σερί αρνητικών αποτελεσμάτων είναι πολύ πιθανό να φέρει εκ νέου εξελίξεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός θα έχει αύριο την ευκαιρία να κάνει το 2×2 στο πρωτάθλημα, καθώς υποδέχεται την Καλλονή στη Λεωφόρο. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, τόσο μετά τη σφαλιάρα από την Γκαμπάλα, όσο και για να επανέλθει η ηρεμία και να πάει η ομάδα με το απόλυτο στη διακοπή, έχοντας πραγματοποιήσει ένα θετικό (στο πρωτάθλημα τουλάχιστον) ξεκίνημα.

Στη διάθεση του Αναστασίου έχει τεθεί και ο Μεχντί Αμπέιντ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει πιθανότατα και το ντεμπούτο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε