Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ αντιπροσωπεία των οργανωμένων, έτριξαν τα δόντια στους παίκτες

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ αντιπροσωπεία των οργανωμένων, έτριξαν τα δόντια στους παίκτες

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού φρόντισαν να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα από τον πάγκο της ομάδας.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ζητώντας από τους παίκτες να σοβαρευτούν.

Ο Γιώργος Βόβορας πήγε να αποχαιρετήσει τους παίκτες του και μετά την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού από το γήπεδο, ήταν η σειρά των οργανωμένων να βρεθούν εκεί.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 ζήτησε από τους παίκτες να σοβαρευτούν.

«Σας στηρίζουμε, αλλά σοβαρευτείτε και δείξτε σεβασμό στη φανέλα που φοράτε», είπαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί στους παίκτες.

“Γκάζια” από τη διοίκηση

Οι καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τα… άκουσαν κι από τους ανθρώπους της διοίκησης. Οι Τάκης Τριαντόπουλος, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησαν με τους παίκτες και τους είπαν: «Έχετε μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση»

Με Γιαπλέ και Χαραλαμπίδη στον πάγκο κόντρα στη Ζενίτ

Να σημειωθεί ότι η ομάδα προπονήθηκε υπό τις εντολές του Θανάση Γιαπλέ και του Κώστα Χαραλαμπίδη, οι οποίοι και θα αναλάβουν να την καθοδηγήσουν στο παιχνίδι με τη Ζενίτ (7/1) για την Euroleague.

Όσον αφορά για τον αντικαταστάτη του Βόβορα, τις τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο οποίος έχει καθίσει και στο παρελθόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, γνωρίζοντας πολύ καλά την ομάδα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις