Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συμφώνησαν ΠΑΕ – Ερασιτέχνης για τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Συμφώνησαν ΠΑΕ – Ερασιτέχνης για τον Βοτανικό
Intime.gr

Απομένουν οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη, για το θέμα του Βοτανικού.

Σε οριστική συμφωνία φαίνεται πως έφτασαν ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης για το θέμα του Βοτανικού και την κατασκευή νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων για τη «μάνα του λόχου».

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, από το συγκεκριμένο deal ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα λαμβάνει ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ ως ενοίκιο, από τη στιγμή που θα εγκατασταθούν στον Βοτανικό η ποδοσφαιρική ομάδα και ο Ερασιτέχνης

Ταυτόχρονα, ο Ερασιτέχνης θα βάζει στα ταμεία του 50 ευρώ από κάθε εισιτήριο διαρκείας και 10 ευρώ από κάθε κάρτα φιλάθλου για τα απλά εισιτήρια. Επίσης, θα επωφεληθεί από το γεγονός ότι η ΠΑΕ -μεταξύ άλλων- θα έχει το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων του.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ, μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε την Τρίτη (09/02) επικοινωνία με το δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, όπου τον ενημέρωσε για την επίτευξη της συμφωνίας των δύο πλευρών, που ήταν και το μεγαλύτερο «θέμα» ως τώρα στις διμερείς συμβάσεις που θα πρέπει να υπογραφούν έως τις 30 Ιουνίου, ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες -με το πρότζεκτ- πλευρές.

Η διμερής σύμβαση της ΠΑΕ με το δήμο Αθηναίων έχει πλέον δρομολογηθεί και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες, να υπάρξει ένα συνολικό «πακέτο» ανακοινώσεων από τις τρεις πλευρές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις