Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τάσεις φυγής πριν το τέλος των Play Off για Ινσούα και Γιόχανσον

Παναθηναϊκός: Τάσεις φυγής πριν το τέλος των Play Off για Ινσούα και Γιόχανσον
ΦΩΤΟ intime

Άσχημα είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό από το… μέτωπο Ινσούα Γιόχανσον, καθώς οι δύο παίκτες δεν δείχνουν ιδιαίτερα θετικοί στο να παραμείνουν στο “τριφύλλι” και μετά τις 30 Ιουνίου που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Η κουβέντα που είχε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, με τους Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον, πριν την έναρξη της σημερινής (23/6) προπόνησης στο Κορωπί, αναφορικά με την παραμονή τους στην ομάδα ως το τέλος των Play Off της Superleague, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού οι δύο παίκτες δεν είναι θετικοί στο να παραμείνουν στην ομάδα μετά τις 30 Ιουνίου, όταν και εκπνέουν τα συμβόλαιά τους.

Κανείς από τους δύο πάντως δεν έδωσε την τελική του απάντηση στην πρόταση που τους έγινε, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός θυμίζουμε πως ήδη ετοιμάζεται να αποχωριστεί τους Νάγκι, Ζαχίντ, Δώνη και Αποστολάκη στο τέλος του μήνα, με το ρόστερ να αποδυναμώνεται σημαντικά.

Από εκεί και πέρα στα της προπόνησης, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Περέα, που γυμνάστηκε κανονικά και πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς με τον ΟΦΗ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ στο ίδιο γκρουπ συμμετείχε και ο Γιόχανσον. Αντίθετα, ατομικό ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Μπεκ, θεραπεία έκαναν οι Νάγκι, Νούνες και ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Ινσούα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις