Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Παππάς! Προπονήθηκε ο Γκιστ

Ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό υπέστη θλάση και θα προσπαθήσει να προλάβει την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τζέιμς Γκιστ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Νίκος Παππάς έκανε εξετάσεις και αυτές έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση. Σίγουρα θα χάσει το ματς με τη Νέα Κηφισιά και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στον αγώνα της Ευρωλίγκας απέναντι στην Τούροφ.

Αντίθετα ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Τζέιμς Γκιστ ο οποίος προπονήθηκε κανονικά μετά από αρκετές ημέρες απουσίας και αναμένεται να είναι έτοιμος στο ματς της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα