Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Το κόστος μεταγραφής του Σπόραρ, αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ», σύμφωνα με τους Σλοβένους

Παναθηναϊκός: «Το κόστος μεταγραφής του Σπόραρ, αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ», σύμφωνα με τους Σλοβένους

Τις λεπτομέρειες της μετεγγραφής του Άντραζ Σπόραρ στον Παναθηναϊκό δημοσίευσε ιστοσελίδα από τη Σλοβενία, με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει ότι το κόστος μετακίνησης του πρώην επιθετικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους ”πράσινους” αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή ανακοινώνοντας τον Άντραζ Σπόραρ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Σλοβένο φορ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο και την Παρασκευή (29/7) αναμένεται στην Αθήνα.

Η ιστοσελίδα Sportklub δημοσίευσε οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής του Σπόραρ στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα «Οι Έλληνες αναμένεται να ξοδέψουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ για αυτόν. Η Σπόρτινγκ συμφώνησε σε αυτή την προσφορά, καθώς θα λάβει αποζημίωση μεταξύ 15 και 20 τοις εκατό από την επόμενη πώληση, προσθέτοντας ότι «Το τελικό κόστος για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ (8.628.000€). Ο Σποράρ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ (5.128.000 ευρώ)».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι ο Σλοβένος επιθετικός αποτελεί την 5η πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις