Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το «όχι» για Βιτίνιο και ο Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Το «όχι» για Βιτίνιο και ο Βέρμπιτς

Ο Παναθηναϊκός πατάει το γκάζι για τη μεταγραφική του ενίσχυση πριν τους αγώνες με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Conference League.

Ο Σλοβένος επιθετικός Σποράρ ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης (27/7), με τους πράσινους να κινούνται και για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον για τον Βιτίνιο της Φλαμένγκο. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, η Φλαμένγκο βάζει εμπόδια, κρίνοντας ότι μπορεί να βρει μία καλύτερη πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη.

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι υπεύθυνοι της Φλαμένγκο εκτιμούν ότι η πρόταση αυτή μπορεί να έρθει και από τους πράσινους, οι οποίοι ενδεχομένως να επιμείνουν για την απόκτηση του Βιτίνιο.

Η περίπτωση Βέρμπιτς

Στο μεταξύ, το όνομα του Μπένιαμιν Βέρμπιτς ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Οι Σλοβένοι υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος εξτρέμ βρίσκεται στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με 43 διεθνείς συμμετοχές (5 γκολ), ο οποίος ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου και το βράδυ της Τετάρτης (27/8) πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, χάρη στο εκτός έδρας 2-1 επί της Φενέρμπαχτσε στην παράταση.

Ο Βέρμπιτς ξεκίνησε βασικός, αλλά έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38′, καθώς τραυματίστηκε. Στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου είχε αγωνιστεί δανεικός στη Λέγκια Βαρσοβίας, κάνοντας χρήση του δικαιώματος να φύγει από την Ουκρανία εξαιτίας της ρωσικής εισβολής.

Με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου, ο Βέρμπιτς μετράει 121 συμμετοχές με 37 γκολ και 12 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κοπεγχάγη (22 γκολ, 15 ασίστ σε 99 ματς), αλλά και την Τσέλιε, την ομάδα της γενέτειράς του στη Σλοβενία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις