Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Βέλεθ: «Φέτος μπορούμε το κάτι παραπάνω»

Παναθηναϊκός – Βέλεθ: «Φέτος μπορούμε το κάτι παραπάνω»
ΦΩΤΟ Intime

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ, εξέφρασε την πίστη του πως οι «πράσινοι» μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν.

Ο Φραν Βέλεθ μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, την αμυντική σταθερότητα που επιδεικνύουν οι «πράσινοι» φέτος, ενώ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω μέσα στη σεζόν.

Όσα είπε ο Φραν Βέλεθ

Για την ισοπαλία με τον Βόλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας: «Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη, αλλά όσο περνούσε η ώρα έπρεπε να κλειδώσουμε την πρόκριση και το κάναμε. Παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ιδιαίτερα ήμασταν πολύ καλοί. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, δεν απειληθήκαμε, δεν υποφέραμε σε κανένα σημείο από τον αντίπαλο και το σημαντικό είναι ότι πήραμε την πρόκριση που θέλαμε».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κράτησε ξανά το μηδέν στην άμυνα: «Είναι, βέβαια, πολύ σημαντικό που κρατήσαμε ξανά το μηδέν στην άμυνα. Θέλω να πω, όμως, ότι αυτό δεν είναι μόνο δουλειά της άμυνας. Ξεκινάει από τις πιο μπροστινές γραμμές που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Αν χάσεις την μπάλα, θα πιεστείς από τον αντίπαλο. Οι χαφ βοηθούν εμάς τους αμυντικούς πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Πάντα το να κρατάς το μηδέν στην άμυνα είναι το σημαντικότερο για να κερδίζεις ή να παίρνεις αυτό που θέλεις».

Για τη δική του απόδοση και τη βελτίωση της ομάδας: «Πάντα προσπαθώ να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα μου. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Νιώθω καλά, νιώθω χαρούμενος στην ομάδα. Είχα κάποια προβλήματα, αλλά τώρα είμαι καλά. Όταν παίζω προσπαθώ να το απολαμβάνω. Όλη η ομάδα με βοηθάει πολύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Το σημαντικότερο, όπως σου είπα, είναι ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση ως ομάδα και προχωράμε».

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού: «Τα καλύτερα μόνο για τον Παναθηναϊκό. Για την ομάδα μας και τον κόσμο. Πιστεύω ότι φέτος μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω όλοι μαζί. Να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος ευχήθηκε για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων: «Είμαστε σε μια περίοδο δύσκολη με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι και να απολαύσουν αυτές τις ημέρες στιγμές με την οικογένειά τους. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις